Boncode verzorgt Code Review voor OutSystems systeem Uniper

RoCa Uniper

Fact-based inzicht in pijnpunten als basis voor verbetering

Uniper is een globale speler op de energiemarkt met circa 11.000 medewerkers en actief in ruim 40 landen. De activiteiten lopen uiteen van het genereren van energie en verzorgen van transport en handel tot het realiseren van klant specifieke energie-oplossingen. Uniper Benelux werkt al vele jaren met het low-code platform OutSystems. De ontwikkeling en het beheer van deze systemen worden onder eigen regie uitgevoerd. Boncode is gevraagd een Code Review uit te voeren op een van haar bedrijfskritische systemen.
Read More

Boncode verzorgt kwalitatieve software metingen GVB

scherm EBS systeem GVB

De kwaliteit van software behoeft voortdurend aandacht.

GVB is een Nederlands openbaarvervoerbedrijf. Het draagt bij aan de bereikbaarheid, leefbaarheid en mobiliteit voor mensen in Amsterdam en omgeving. Denk aan het verzorgen van de reis, het beheer en onderhoud van de rails en voertuigen. Om dit goed en veilig te laten functioneren is gedegen software van essentieel belang. Boncode is gevraagd tijdens de ontwikkeling van nieuwe software voor het Exploitatie Beheer Systeem (EBS) met regelmaat onafhankelijke Code Reviews uit te voeren en de kwaliteit van de software objectief te meten en te beoordelen.
Read More

Speed section control and low-code development

Over the last few weeks, a number of our clients have raised the topic of ‘constraints that development teams should stay within’. The person who referred to the ‘constraints’ concept looked around carefully. We were actually holding this conversation in private. That is because ‘constraints’ can easily be associated with directive leadership. A style that doesn’t fit in this rapidly changing world where ‘Agile’ is a popular topic.

Read More

Boncode offers Vopak insight into the quality of their OutSystems applications

The Hague, January 15, 2019

After a successful Proof of Concept, Vopak has selected Boncode to provide them with metrics that provide insight into the quality of the developed OutSystems applications.Read More

share
Back to top

GDPR Consent

This website makes use of cookies to ensure that the website works properly. Settings

Privacy policy | Close
Settings