Waar staat Boncode voor

Boncode helpt organisaties hun digitale transformatie beheersbaar, renderend en toekomstbestendig te maken op basis van fact-based analyse van softwarekwaliteit. Kansrijke en betrouwbare technologie wordt steeds belangrijker in onze digitale samenleving. Cloud, IoT en Mobile bieden kansen voor nieuwe producten, nieuwe diensten en optimalisatie van processen.

Deze digitale transformatie stelt ook hoge eisen aan de technische kwaliteit van uw software. Om als CIO of IT management gefundeerd beslissingen te kunnen nemen over bestaande of nieuwe softwaresystemen is fact-based informatie over de kwalitatieve staat van de applicatie portfolio onontbeerlijk.

Boncode is specialist in het leveren van deze fact-based informatie door middel van meten, visualiseren en optimaliseren van de technische softwarekwaliteit van applicaties. Het visualiseren heeft betrekking op de in bestaande softwaresystemen doorgevoerde architectuur. De codekwaliteit en architectuur bepalen immers de onderhoudbaarheid en toekomstbestendigheid van het systeem. Onze metrieken en tooling zijn gericht op het aan de hand van ISO 25010 doormeten van broncodekwaliteit om bijvoorbeeld ‘technische schuld’ (technical debt) te detecteren.

Van oudsher werken wij voor klanten in traditionele maatwerkomgevingen zoals Java, C#, Javascript, C++ en vele andere. Naar aanleiding van een groeiende vraag bij onze klanten hebben we in 2018 het low-code platform OutSystems aan onze dienstverlening toegevoegd.

Lees meer over beheersbaar houden van OutSystems of maatwerk systemen

We werkten reeds voor

Boncode nieuws

Lees onze laatste blogs

Ga naar onze blogs

Lees onze laatste artikelen

Ga naar onze artikelen
delen
Back to top

GDPR Consent

This website makes use of cookies to ensure that the website works properly. Settings

Privacy policy | Close
Settings