Creatieve, ambitieuze en energieke softwareontwikkelaar gezocht

Herken jij je in bovenstaande omschrijving, dan hebben wij dé baan voor jou. Wij zijn Boncode, een start-up waar de groei nog lang niet uit is. Meten aan en analyseren van broncode is ons vak. We geven onze klanten inzicht in onderhoudbaarheid, schaalbaarheid en toekomstbestendigheid van hun software. Het betreft systemen gebouwd in verschillende technologieën, zowel Java, C# als ook het low-code platform OutSystems. Dat is meer dan een technische opgave, het is een dynamische uitdaging.

 

Inmiddels hebben we een gezond klantenbestand opgebouwd en willen we verder groeien. Daar hebben we talentvolle softwareontwikkelaars voor nodig die houden van afwisseling, die kansen zien én veel willen leren. Je bent niet alleen betrokken bij de doorontwikkeling van de tooling om code kwaliteit te meten, te visualiseren en te verbeteren. Je zult ook werkzaam zijn bij klanten én samen met onze consultants scans, assessments of verbeterprojecten uitvoeren.

 

Jij

Van jou wordt verwacht dat je passie hebt voor het ontwerpen en schrijven van mooie, heldere en leesbare software. Kortom: een bèta met taalgevoel. Je bent behendig met refactoring van software en beheerst meerdere programmeertalen (bijvoorbeeld Java, Javascripts, C#, Scala). Bovendien werk je graag samen en ben je communicatief vaardig. En, je vindt het leuk om onze visie uit te dragen en een praktische vertaalslag te maken van wensen naar software. Enige jaren ervaring is wenselijk.

 

Wij bieden jou een baan waarbij je alle mogelijkheden krijgt om zowel je technische als consultancy vaardigheden aan te scherpen. En natuurlijk willen we dat je meegroeit met ons bedrijf.

 

Wij

Weinig mensen staan stil bij de kosten die ontstaan door niet optimaal functionerende software. Boncode doet dat wel! Wij meten en monitoren de kwaliteit van de broncode en de doorgevoerde software architectuur. Zo bieden wij onze klanten inzicht in de onderhoudbaarheid, schaalbaarheid en toekomstbestendigheid van hun software. De bevindingen en aanbevelingen van onze specialisten helpen vervolgens onze klant zijn bedrijfsvoering te verbeteren.

 

Waar

Ons kantoor is gevestigd in The Hague Tech. Vlakbij het Centraal Station en de Haagse binnenstad. In dit creatieve broeinest nodigen we je graag uit voor een goede kop koffie en dito gesprek. Belangstelling?
Bel of mail dan met Jeroen Meetsma: 06 53 88 26 48 of j.meetsma@bon-code.nl.

delen
Back to top

GDPR Consent

This website makes use of cookies to ensure that the website works properly. Settings

Privacy policy | Close
Settings